0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
2 čaše jogurta
2 čaše brašna
1 čaša ulja
2 čaše šećera
3 kašike C kakao
2 kesice C vanilin šećera
1 kesica C praška za pecivo
500 g malina
1 kesica C želatina
100 g čokolade
5 kašika ulja
Sve sastojke za koru umutiti, sipati u prethodno podmazani pleh i peĆi na 200 stepeni.
Za to vreme skuvati 500 g malina sa 3 kašike šećera i dodati jedan razmućeni C želatin.
Kada se kora ispeče ostaviti da se prohladi, pa preliti malinama.
Kada se sve dobro ohladi staviti glazuru od čokolade.
Sve sastojke za koru umutiti, sipati u prethodno podmazani pleh i peĆi na 200 stepeni.
Za to vreme skuvati 500 g malina sa 3 kašike šećera i dodati jedan razmućeni C želatin.
Kada se kora ispeče ostaviti da se prohladi, pa preliti malinama.
Kada se sve dobro ohladi staviti glazuru od čokolade.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.