0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
2 C pudinga od vanile
1,1 l mleka
1 C želatin
par kašika šećera za puding
keks po želji
sezonsko voće (šumsko voće, jagode, breskve, maline, kupine)
1 C šlag
Skuvati 2 C pudinga po receptu sa kesice i u to dodati jedan razmućen C želatin.
Kada se dobro izmeša dodati izmrvljen keks.
Smesu izliti u kalup za kolače ili tepsiju, a možete i u posudice, pa na to staviti voće i preko umućeni C šlag po uputstvu sa kesice.
Staviti u frižider da se ohladi.
Skuvati 2 C pudinga po receptu sa kesice i u to dodati jedan razmućen C želatin.
Kada se dobro izmeša dodati izmrvljen keks.
Smesu izliti u kalup za kolače ili tepsiju, a možete i u posudice, pa na to staviti voće i preko umućeni C šlag po uputstvu sa kesice.
Staviti u frižider da se ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.