0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
16-20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16-20
4 jaja
24 kašike šećera
24 kašike brašna
24 kašike ulja
24 kašike mleka
1 C prašak za pecivo
2 C vanilin šećera
2 pomorandže (po mogućstvu smrznute)
2-3 kašike džema
100 g čokolade za kuvanje
3 kašike ulja
Prvo umutiti mokre sastojke, jaja ,mleko i ulje.
Kada se pojavi pena dodati šećer, kada se otopi lagano umutiti brašno i C prašak za pecivo.
Peći na 190°C 20-tak min.
Kolač preseći na dva dela, jedan izmrviti rukom, dodati narendane 2 pomorandže i džem i to naneti kao fil.
Čokoladu otopiti na pari sa 3 kašike ulja i preliti preko kolača.
Prvo umutiti mokre sastojke, jaja ,mleko i ulje.
Kada se pojavi pena dodati šećer, kada se otopi lagano umutiti brašno i C prašak za pecivo.
Peći na 190°C 20-tak min.
Kolač preseći na dva dela, jedan izmrviti rukom, dodati narendane 2 pomorandže i džem i to naneti kao fil.
Čokoladu otopiti na pari sa 3 kašike ulja i preliti preko kolača.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.