0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
300 g mlevenog keksa
200 g narandane čokolade
100 ml mleka
500 ml mleka
80 g C pšeničnog griza
100 g kristal šećera
200 g C kokosa
100 ml slatke pavlake
100 g čokolade
40 g maslaca
Korica:
Mleveni keks, narendanu čokoladu i mleko umešati zajedno i sipati u pleh ili kalup srednje veličine i oformiti koricu. Ostaviti da se ohladi.
Beli fil:
Skuvati mleko, C griz i šećer dok se ne zgusne zatim dodati C kokos i sve lepo sjediniti. Ostaviti da se potpuno ohladi i zatim sipati na koricu.
Čokoladni preliv:
Otopiti pavlaku i čokoladu, a zatim u sjedinjenu smesu dodati maslac. Preliti preko belog fila.
Korica:
Mleveni keks, narendanu čokoladu i mleko umešati zajedno i sipati u pleh ili kalup srednje veličine i oformiti koricu. Ostaviti da se ohladi.
Beli fil:
Skuvati mleko, C griz i šećer dok se ne zgusne zatim dodati C kokos i sve lepo sjediniti. Ostaviti da se potpuno ohladi i zatim sipati na koricu.
Čokoladni preliv:
Otopiti pavlaku i čokoladu, a zatim u sjedinjenu smesu dodati maslac. Preliti preko belog fila.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.