0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
300 g margarina
150 g šećera
1 kesica C vanilin šećera
4 jaja
250 g brašna
300 g čokolade
1 kašika C praška za pecivo
100 ml mleka
2 kašike ruma
Margarin i žumance umešati dok se ne zapeni, zatim dodati 150 g rastopljene čokolade i mešati.
Brašno pomešati sa C praškom za pecivo i postepeno dodavati masi.
Dodati mleko toliko da se testo tesko odvaja od kašike.
Na kraju dodati čvrsto tučen sneg.
Za glazuru lagano rastopiti preostalu čokoladu, rum i maslac.
Margarin i žumance umešati dok se ne zapeni, zatim dodati 150 g rastopljene čokolade i mešati.
Brašno pomešati sa C praškom za pecivo i postepeno dodavati masi.
Dodati mleko toliko da se testo tesko odvaja od kašike.
Na kraju dodati čvrsto tučen sneg.
Za glazuru lagano rastopiti preostalu čokoladu, rum i maslac.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.