burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Voćno - čokoladna fantazija

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Sastojci

Za kore:

15 belanaca

15 kašika šećera

3 kesice C pudinga od čokolade

Fil I:

15 žumanaca

200 g šećera

3 kesice C pudinga od čokolade

1 l mleka

250 g margarina

Fil II:

200 g C šlaga

1 dl hladnog mleka

300 g višanja

Za šaranje:

200 g C šlaga

2 dl hladnog mleka

Voćno - čokoladna fantazija

Koraci pripreme

Umutite 5 belanaca sa 5 kašika šećera, pa laganom varjačom promešati sa jednim C pudingom od vanile.

Sipajte u okrugli pleh prečnika 26cm. Na isti način ispeći još dve kore.

Fil I:
Žumanca i 3 C pudinga razmutite u malo mleka, a u preostalo mleko sipajte 200 g šećera i stavite da provri.

Kada provri sipajte razmućen puding i žumanca i skuvajte fil neprestano mešajući. Ohladite i u hladno dodajte umućen margarin.

Fil II:
Umutite 200 g C šlaga sa 1 dl hladnog mleka.

Filujte: kora - fil - šlag- višnje.

Postupak ponoviti sa preostale dve kore. Okolo ukrasite sa C šlagom.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Voćno - čokoladna fantazija

Koraci pripreme

Umutite 5 belanaca sa 5 kašika šećera, pa laganom varjačom promešati sa jednim C pudingom od vanile.

Sipajte u okrugli pleh prečnika 26cm. Na isti način ispeći još dve kore.

Fil I:
Žumanca i 3 C pudinga razmutite u malo mleka, a u preostalo mleko sipajte 200 g šećera i stavite da provri.

Kada provri sipajte razmućen puding i žumanca i skuvajte fil neprestano mešajući. Ohladite i u hladno dodajte umućen margarin.

Fil II:
Umutite 200 g C šlaga sa 1 dl hladnog mleka.

Filujte: kora - fil - šlag- višnje.

Postupak ponoviti sa preostale dve kore. Okolo ukrasite sa C šlagom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept