0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
Oko 30 porcija
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
Oko 30 porcija
Ispeći 3 korice od po: 5 belanaca,5 kašika šećera i c puding vanila,u drugu koru 5 belanaca,5 kašika šećera i c puding cokolada i u treću 5 belanaca,5 kašika šećera i c puding slatka pavlaka. Fil: u 1 litar mleka ukuvaj 15 žumanca i 4 c puding vanila,12 kašika šećera,u skroz ohladjeno dodaj izrađen 1 margarin.Posebno umuti 300gr c šlaga.Potrebno 200gr svežih malina,200gr jagoda i 200gr višanja.Slagati kora vanile, izrađeni fil,maline premažite šlagom,kora od čokolade,fil,jagode pa opet šlag i na treću koru od sl.pavlake premažite fil,raspoređene višnje i završite c šlagom. Dekoracija voćna Prijatno.
Ulupati belanaca,dodati šećer i lagano dodati puding
Kad mleko i secer provri dodati razmucen puding sjedinjen sa zumancima
Ulupati slag
Ispeći 3 korice od po: 5 belanaca,5 kašika šećera i c puding vanila,u drugu koru 5 belanaca,5 kašika šećera i c puding cokolada i u treću 5 belanaca,5 kašika šećera i c puding slatka pavlaka. Fil: u 1 litar mleka ukuvaj 15 žumanca i 4 c puding vanila,12 kašika šećera,u skroz ohladjeno dodaj izrađen 1 margarin.Posebno umuti 300gr c šlaga.Potrebno 200gr svežih malina,200gr jagoda i 200gr višanja.Slagati kora vanile, izrađeni fil,maline premažite šlagom,kora od čokolade,fil,jagode pa opet šlag i na treću koru od sl.pavlake premažite fil,raspoređene višnje i završite c šlagom. Dekoracija voćna Prijatno.
Ulupati belanaca,dodati šećer i lagano dodati puding
Kad mleko i secer provri dodati razmucen puding sjedinjen sa zumancima
Ulupati slag
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.