burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Triple chocolate

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

Kora:

150 g putera

130 g šećera

2 jajeta

100 g brašna

50 g mlevenih oraha

1 C prašak za pecivo

80 g C kakao praha

Fil:

100 g C šlag krema

200 g putera

200 g čokolade za kuvanje

2 kašike šećera

2 kašike ruma ili mleka, po ukusu

Glazura:

200 g čokolade za kuvanje

4 kašike C šlag krema

Triple chocolate

Koraci pripreme

Otopiti C kakao u pola šoljice vrele vode.

Umutiti puter sa šećerom i dodati jaja jedno po jedno.

Uz mućenje dodati sve ostale sastojke.

Peći u okruglom kalupu (24-25 cm), na umerenoj vatri, oko 50 minuta.

Narendanu čokoladu zagrevati sa šećerom, slatkom pavlakom i malo vode dok se šećer ne otopi.

Mutiti dok se napola ne ohladi. Umutiti puter i dodati otopljenu čokoladu.

Preseći ohlađenu koru na dva dela, poprskati rumom razblaženim vodom ili samo mlekom, nafilovati i preliti glazurom od otopljene čokolade umućene sa slatkom pavlakom.

Naši proizvodi

Triple chocolate

Koraci pripreme

Otopiti C kakao u pola šoljice vrele vode.

Umutiti puter sa šećerom i dodati jaja jedno po jedno.

Uz mućenje dodati sve ostale sastojke.

Peći u okruglom kalupu (24-25 cm), na umerenoj vatri, oko 50 minuta.

Narendanu čokoladu zagrevati sa šećerom, slatkom pavlakom i malo vode dok se šećer ne otopi.

Mutiti dok se napola ne ohladi. Umutiti puter i dodati otopljenu čokoladu.

Preseći ohlađenu koru na dva dela, poprskati rumom razblaženim vodom ili samo mlekom, nafilovati i preliti glazurom od otopljene čokolade umućene sa slatkom pavlakom.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept