0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g šećera
500 g mlevenih oraha
10 kesica C šlaga Classic
2 jaja
500 ml mleka
2 kašike C kakaoa
Šećer, mlevene orahe i jaja dobro umešati rukom, pa podeliti na 6 delova.
Peći na poleđini tepsije (br. 28) obložene masnim papirom, 8 minuta na 220 stepeni.
Fil:
Umutiti 10 kesica C šlaga Classic sa 500 ml mleka i filovati korice.
Premazati tortu C šlagom i posuti odozgo C kakao (cediljkom za čaj).
Šećer, mlevene orahe i jaja dobro umešati rukom, pa podeliti na 6 delova.
Peći na poleđini tepsije (br. 28) obložene masnim papirom, 8 minuta na 220 stepeni.
Fil:
Umutiti 10 kesica C šlaga Classic sa 500 ml mleka i filovati korice.
Premazati tortu C šlagom i posuti odozgo C kakao (cediljkom za čaj).
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.