burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija24 porcije

Torta sa rozen korama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
24 porcije

Sastojci

1 pakovanje rozen kora

1. fil:

4 C pudinga od čokolade

1,5 l mleka

100 g čokolade

16 kašika šećera

1 margarin

2. fil:

500 g C šlag krema

2 kisele pavlake

0,5 l kisele vode

Torta sa rozen korama

Koraci pripreme

Skuvati 4 C pudinga u 1,5 l mleka i 16 kašika šećera.

Dodati čokoladu u vruć puding i dobro promešati da se sjedini.

Ostaviti puding da se ohladi pa ohlađen umutiti sa margarinom.

Šlag umutiti sa kiselom vodom, dodati kiselu pavlaku pa dobro promešati varjačom.

Filovati naizmenično.

Naši proizvodi

Torta sa rozen korama

Koraci pripreme

Skuvati 4 C pudinga u 1,5 l mleka i 16 kašika šećera.

Dodati čokoladu u vruć puding i dobro promešati da se sjedini.

Ostaviti puding da se ohladi pa ohlađen umutiti sa margarinom.

Šlag umutiti sa kiselom vodom, dodati kiselu pavlaku pa dobro promešati varjačom.

Filovati naizmenično.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept