0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
24 porcije
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24 porcije
1 pakovanje rozen kora
4 C pudinga od čokolade
1,5 l mleka
100 g čokolade
16 kašika šećera
1 margarin
500 g C šlag krema
2 kisele pavlake
0,5 l kisele vode
Skuvati 4 C pudinga u 1,5 l mleka i 16 kašika šećera.
Dodati čokoladu u vruć puding i dobro promešati da se sjedini.
Ostaviti puding da se ohladi pa ohlađen umutiti sa margarinom.
Šlag umutiti sa kiselom vodom, dodati kiselu pavlaku pa dobro promešati varjačom.
Filovati naizmenično.
Skuvati 4 C pudinga u 1,5 l mleka i 16 kašika šećera.
Dodati čokoladu u vruć puding i dobro promešati da se sjedini.
Ostaviti puding da se ohladi pa ohlađen umutiti sa margarinom.
Šlag umutiti sa kiselom vodom, dodati kiselu pavlaku pa dobro promešati varjačom.
Filovati naizmenično.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.