0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
30 parčeta
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30 parčeta
15 jaja
650 g šećera
120 g brašna
1 kašika C kakaoa
500 g C šlag krema
4 kisele pavlake
500 g očišćenih višanja
1 l mleka
4 C pudinga od čokolade
200 g čokolade za kuvaje
250 g margarina
1 C prašak za pecivo
400 ml kisele vode
Umutiti 3 korice po: 5 jaja, 5 kašika šećera,3 kašike brašna,1 kašika C kakao, 1/3 C praška za pecivo.
Sirup:
300 g vode, 300 g šećera kada se malo ušpinuje dodati 500 g višanja, kuvati samo jedan ključ, vaditi da se ocede.
Čoko fil:
1 l mleka, 12 kašika šećera, 4 C pudinga od čokolade, 200 g čokolade za kuvanje i 1 margarin.
Šlag krem:
500 g C šlag krema i 400 ml kisele vode umutiti, pa dodati 4 kisele pavlake, jednu po jednu.
Sirupom polivati korice, pa preko korica čoko fil, višnje, pa preko fil sa pavlakom i tako redom.
Tortu ukrasiti C šlagom.
Umutiti 3 korice po: 5 jaja, 5 kašika šećera,3 kašike brašna,1 kašika C kakao, 1/3 C praška za pecivo.
Sirup:
300 g vode, 300 g šećera kada se malo ušpinuje dodati 500 g višanja, kuvati samo jedan ključ, vaditi da se ocede.
Čoko fil:
1 l mleka, 12 kašika šećera, 4 C pudinga od čokolade, 200 g čokolade za kuvanje i 1 margarin.
Šlag krem:
500 g C šlag krema i 400 ml kisele vode umutiti, pa dodati 4 kisele pavlake, jednu po jednu.
Sirupom polivati korice, pa preko korica čoko fil, višnje, pa preko fil sa pavlakom i tako redom.
Tortu ukrasiti C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.