0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
posne rozen korice
1 l vode
300 g šećera
200 g C pudinga od vanile
100 g posni šlag
žele bombone
bela čokolada
700 ml vode i 300 g šećera staviti da provri.
200 g C pudinga od vanile rastvoriti u 300 ml vode i sipati u vodu koja vri.
Skuvani puding ostaviti da se ohladi dobro, i u ohlađeni puding sipati 100 g posni šlag i umutiti.
Tom kremom filovati rozen korice.
Sitno iseckane žele bombone ubaciti u kremu.
Narendanu belu čokoladu posuti po torti odozgo.
700 ml vode i 300 g šećera staviti da provri.
200 g C pudinga od vanile rastvoriti u 300 ml vode i sipati u vodu koja vri.
Skuvani puding ostaviti da se ohladi dobro, i u ohlađeni puding sipati 100 g posni šlag i umutiti.
Tom kremom filovati rozen korice.
Sitno iseckane žele bombone ubaciti u kremu.
Narendanu belu čokoladu posuti po torti odozgo.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.