burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Šlag torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

600 g C šlag kreme

1 pakovanje jafa biskvita

1,2 l kisele vode

300 g mlevenog keksa

100 g čokolade

Šlag torta

Koraci pripreme

Umutiti 200 g C šlag kreme sa 4 dl kisele vode, ovaj postupak ponoviti još dva puta, znači u 3 posude umutiti po 200 g C šlag kreme.

U prvi deo staviti 300 g mlevenog keksa, ostaviti da odstoji 10 minuta.

Na tacnu na koju ćete servirati staviti obruč od kalupa za tortu i u njega prebaciti i oblikovati ovu prvu smesu.

U drugu kremu iseckati jafa biskvit na kockice i dobro izmešati, staviti preko prve smese u kalup.

U treću kremu izrendati čokoladu na krupnije rende i staviti preko druge smese u kalup.

Odozgo tortu ukrasiti rendanom čokoladom i ostaviti u frižider da se dobro ohladi.

Šlag torta

Koraci pripreme

Umutiti 200 g C šlag kreme sa 4 dl kisele vode, ovaj postupak ponoviti još dva puta, znači u 3 posude umutiti po 200 g C šlag kreme.

U prvi deo staviti 300 g mlevenog keksa, ostaviti da odstoji 10 minuta.

Na tacnu na koju ćete servirati staviti obruč od kalupa za tortu i u njega prebaciti i oblikovati ovu prvu smesu.

U drugu kremu iseckati jafa biskvit na kockice i dobro izmešati, staviti preko prve smese u kalup.

U treću kremu izrendati čokoladu na krupnije rende i staviti preko druge smese u kalup.

Odozgo tortu ukrasiti rendanom čokoladom i ostaviti u frižider da se dobro ohladi.

Autor

Vesna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept