burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija30 parčeta

Savršena torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
30 parčeta

Sastojci

15 jaja

šećer

C puding vanila

C puding čokolada

C puding slatka pavlaka

3 kesice C prašak za pecivo

200 g čokolade u prahu

375 g margarina

3 C šlaga

1 l mleka

Savršena torta

Koraci pripreme

Piškote:
5 belanaca umutimo sa 5 kašika šećerom da bude čvrsto, dodamo C puding od vanile i C prašak za pecivo. Pečemo na 180 stepeni 15- 20 min.

Isto 5 belanaca umutimo 5 kašika šećerom dodamo C puding od slatke pavlake i C prašak za pecivo.

5 belanaca, 5 kašika šećera i dodamo C puding od čokolade i C prašak za pecivo.

Fil:
15 žumanca, 15 kašika šećera, 10 kašika brašna i 3 kašike C čvrstin (gustin) izmešamo. Stavimo gore mleko i napravimo fil, pa kada se ohladi dodamo margarin.

Podelimo jednu trećinu, izvadimo, ostane žuti fil, za ostalo dodamo čokolade u prahu i to će biti braon fil. Izmutimo šlag i ređamo.

Prvo testo sa pudingom od vanile, braon fil i malo šlaga. Drugo testo sa pudingom od čokolade sa žutom filom i malo šlaga.

Treće testo sa pudingom od slatke pavlake i krem od čokolade i preostali šlag.

Naši proizvodi

Savršena torta

Koraci pripreme

Piškote:
5 belanaca umutimo sa 5 kašika šećerom da bude čvrsto, dodamo C puding od vanile i C prašak za pecivo. Pečemo na 180 stepeni 15- 20 min.

Isto 5 belanaca umutimo 5 kašika šećerom dodamo C puding od slatke pavlake i C prašak za pecivo.

5 belanaca, 5 kašika šećera i dodamo C puding od čokolade i C prašak za pecivo.

Fil:
15 žumanca, 15 kašika šećera, 10 kašika brašna i 3 kašike C čvrstin (gustin) izmešamo. Stavimo gore mleko i napravimo fil, pa kada se ohladi dodamo margarin.

Podelimo jednu trećinu, izvadimo, ostane žuti fil, za ostalo dodamo čokolade u prahu i to će biti braon fil. Izmutimo šlag i ređamo.

Prvo testo sa pudingom od vanile, braon fil i malo šlaga. Drugo testo sa pudingom od čokolade sa žutom filom i malo šlaga.

Treće testo sa pudingom od slatke pavlake i krem od čokolade i preostali šlag.

Autor

Anita

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept