0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
300 g keksa ili patišpanj
2 C pudinga od karamele
2 C pudinga od čokolade
2 C pudinga od vanile
2 kesice C vanilin šećera
C krem šlag
margarin
Ili ispeći koru ili keks jedan red.
Skuvati C pudinge u 600 ml mleka, svaki posebno kuvati i kada se prohladi dodati po pola margarina u svaki.
Filovati redom: C puding od karamele, C puding od čokolade, pa od vanile.
Premazati C krem šlagom.
Ili ispeći koru ili keks jedan red.
Skuvati C pudinge u 600 ml mleka, svaki posebno kuvati i kada se prohladi dodati po pola margarina u svaki.
Filovati redom: C puding od karamele, C puding od čokolade, pa od vanile.
Premazati C krem šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.