burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija24

Rozen torta sa mlečnom čokoladom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
24

Sastojci

1 pakovanje rozen kora

1200 ml mleka

4 kesice C pudinga od čokolade

15 kašika šećera

300 g mlečne čokolade

250 g margarina

2 C krem šlaga od čokolade

200 ml mleka

Ukrašavanje:

2 C krem šlaga od čokolade

200 ml mleka

Rozen torta sa mlečnom čokoladom

Koraci pripreme

Staviti u šerpu da se kuva 1 l mleka, i dodati 15 kašika šećera, u preostalih 200 ml razmutiti 4 C pudinga, kada mleko uzvri skuvati puding da se zgusne.

Skloniti sa ringle i ubaciti čokolade na kockice i mešati da se lepo otopi i sjedini.

Prekriti površinu fila prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin penasto i dodavati jednu po jednu kašiku fila da se lepo sjedini.

Umutiti C krem šlag po upustvu sa kesice samo sa 200 ml mleka zbog gustine.

Filovati naizmenično kora, puding, šlag krem i tako dok se ne utroše sve kore, zavisno od pakovanja koje imate.

Ako volite više kora onda kupite pakovanje sa većim brojem kora npr. 12, ako volite više kremasto onda stavite 8 kora.

I gornju koru obavezno premazati filom i šlagom.

Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Umutiti C krem šlag i ukrasiti po želji.

Naši proizvodi

Rozen torta sa mlečnom čokoladom

Koraci pripreme

Staviti u šerpu da se kuva 1 l mleka, i dodati 15 kašika šećera, u preostalih 200 ml razmutiti 4 C pudinga, kada mleko uzvri skuvati puding da se zgusne.

Skloniti sa ringle i ubaciti čokolade na kockice i mešati da se lepo otopi i sjedini.

Prekriti površinu fila prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin penasto i dodavati jednu po jednu kašiku fila da se lepo sjedini.

Umutiti C krem šlag po upustvu sa kesice samo sa 200 ml mleka zbog gustine.

Filovati naizmenično kora, puding, šlag krem i tako dok se ne utroše sve kore, zavisno od pakovanja koje imate.

Ako volite više kora onda kupite pakovanje sa većim brojem kora npr. 12, ako volite više kremasto onda stavite 8 kora.

I gornju koru obavezno premazati filom i šlagom.

Staviti u frižider da se ohladi i stegne. Umutiti C krem šlag i ukrasiti po želji.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept