burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaoko 30

Rozen torta sa crnom i belom čokoladom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
oko 30

Sastojci

2 l mleka

6 C pudinga od vanile

300 g šećera

200 g crne čokolade

200 g bele čokolade

2 margarina

400 g C šlaga

1 pakovanje rozen kora za kolače

Rozen torta sa crnom i belom čokoladom

Koraci pripreme

2 l mleka skuvati sa 300 g šećera i 6 C pudinga od vanile. Kada se skuva, mešati povremeno da se ne bi stvorile grudvice.

Kada se prohladi fil, umutiti u to 2 margarina, pa smesu podeliti na dva dela.

U I deo dodati 200 g rastopljene crne čokolade, u II deo dodati 200 g rastopljene bele čokolade.

Ređati: kora - crni fil - žuti fil - šlag i tako sve dok vam ne ponestane materijala.

Napomena: rozen kore se ne natapaju, same će omekšati od fila.

Naši proizvodi

Rozen torta sa crnom i belom čokoladom

Koraci pripreme

2 l mleka skuvati sa 300 g šećera i 6 C pudinga od vanile. Kada se skuva, mešati povremeno da se ne bi stvorile grudvice.

Kada se prohladi fil, umutiti u to 2 margarina, pa smesu podeliti na dva dela.

U I deo dodati 200 g rastopljene crne čokolade, u II deo dodati 200 g rastopljene bele čokolade.

Ređati: kora - crni fil - žuti fil - šlag i tako sve dok vam ne ponestane materijala.

Napomena: rozen kore se ne natapaju, same će omekšati od fila.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept