burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10-12

Puding torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10-12

Sastojci

2 C pudinga od čokolade

1 C puding od karamele

300 g mlevenog keksa

3 štangle čokolade za kuvanje

10 kašika šećera

950 ml sojinog mleka

250 ml vode

150 g margarina

Puding torta

Koraci pripreme

Staviti 650 ml sojinog mleka sa 7 kašika šćera da provri, u posudi razmutiti C pudinge od čokolade u 150 ml vode.

Kada proključa mleko sasuti puding i mešati dok ne postane gusto.

Podeliti na dva dela i prekriti sa folijom dok se ne prohladi malo, pa ubaciti po 50 g margarina u oba dela i promešati.

U međuvremenu, skuvati C puding od karamele, razmućen u 100 ml vode, sa 300 ml sojinog mleka i ostatkom šećera i dodati 50 g margarina.

U jedan deo pudinga od čokolade dodati 300 g mlevenog keksa, a u drugi čokoladu.

U pleh staviti prvo smesu sa pudingom i keksom i izravnati lepo da se dobije kora, pa naliti prohlađeni puding od karamele i na kraju dodati preko puding sa čokoladom.

Kada se ohladi na sobnoj temperaturi, staviti u frižider da se dodatno stegne.

Naši proizvodi

Puding torta

Koraci pripreme

Staviti 650 ml sojinog mleka sa 7 kašika šćera da provri, u posudi razmutiti C pudinge od čokolade u 150 ml vode.

Kada proključa mleko sasuti puding i mešati dok ne postane gusto.

Podeliti na dva dela i prekriti sa folijom dok se ne prohladi malo, pa ubaciti po 50 g margarina u oba dela i promešati.

U međuvremenu, skuvati C puding od karamele, razmućen u 100 ml vode, sa 300 ml sojinog mleka i ostatkom šećera i dodati 50 g margarina.

U jedan deo pudinga od čokolade dodati 300 g mlevenog keksa, a u drugi čokoladu.

U pleh staviti prvo smesu sa pudingom i keksom i izravnati lepo da se dobije kora, pa naliti prohlađeni puding od karamele i na kraju dodati preko puding sa čokoladom.

Kada se ohladi na sobnoj temperaturi, staviti u frižider da se dodatno stegne.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept