burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija20-25

Praznična torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
20-25

Sastojci

jaja

šećer

margarin

C puding od čokolade

čokolada za kuvanje

smrznute maline

Praznična torta

Koraci pripreme

Jedna bela kora od 8 belanaca, 60-tak kašika šećera i velikom kašikom sirćeta.

Sušiti na 150 oko jedan sat. Velika kora se prepolovi i između filujete sa čokoladni filom od 8 žumanaca sa 8 kašika šećera koje kuvamo na pari, i dodamo na kraju 8 štangli čokolade.

Posebno skuvati 2 pudinga C od čokolade u pola litre mleka i kad se ohladi sjediniti sa čokoladni filom i sa dva izmućena margarina od 250 g.

Kesa od 450-500 g smrznutih malina i sve je tu. Redjate belu koru, fil, maline,belu koru, fil i maline.

Gore izmrvite neravne ivice od bele kore.

Naši proizvodi

Praznična torta

Koraci pripreme

Jedna bela kora od 8 belanaca, 60-tak kašika šećera i velikom kašikom sirćeta.

Sušiti na 150 oko jedan sat. Velika kora se prepolovi i između filujete sa čokoladni filom od 8 žumanaca sa 8 kašika šećera koje kuvamo na pari, i dodamo na kraju 8 štangli čokolade.

Posebno skuvati 2 pudinga C od čokolade u pola litre mleka i kad se ohladi sjediniti sa čokoladni filom i sa dva izmućena margarina od 250 g.

Kesa od 450-500 g smrznutih malina i sve je tu. Redjate belu koru, fil, maline,belu koru, fil i maline.

Gore izmrvite neravne ivice od bele kore.

Autor

Tatjana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept