burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20 parčića

Posna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20 parčića

Sastojci

350 ml gaziranog soka od narandže

3 kašike šećera

60 g C pudinga sa ukusom vanilina

125 g margarina

200 g posnog četvrtastog keksa

200 g posnog medenog srca

Posna torta

Koraci pripreme

U šerpu izmešamo sok sa šećerom i C pudingom i kuvamo dok se puding ne zgusne.

Ohladimo pa dodamo margarin iseckan na kockice i sve zajedno dobro izmiksamo da se fil izjednači.

Zatim fil podelimo na tri jednaka dela.

Na tacnu za tortu poređamo keks koji natapamo u soku od narandže, preko keksa stavimo prvi deo fila, pa poređamo medeno srce koje izbušimo viljuškom sa zadnje strane i njega isto potapamo u sok i ređamo preko fila.

Zatim i medeno srce premažemo drugim delom fila, ponovo poređamo keks natopljen u sok, pa preko keksa treći deo fila.

Celu tortu premažemo posnim šlagom ili može i posna čokolada...po želji.

Naši proizvodi

Posna torta

Koraci pripreme

U šerpu izmešamo sok sa šećerom i C pudingom i kuvamo dok se puding ne zgusne.

Ohladimo pa dodamo margarin iseckan na kockice i sve zajedno dobro izmiksamo da se fil izjednači.

Zatim fil podelimo na tri jednaka dela.

Na tacnu za tortu poređamo keks koji natapamo u soku od narandže, preko keksa stavimo prvi deo fila, pa poređamo medeno srce koje izbušimo viljuškom sa zadnje strane i njega isto potapamo u sok i ređamo preko fila.

Zatim i medeno srce premažemo drugim delom fila, ponovo poređamo keks natopljen u sok, pa preko keksa treći deo fila.

Celu tortu premažemo posnim šlagom ili može i posna čokolada...po želji.

Autor

blog Slađini recepti

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept