burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija25

Posna kinder torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
25

Sastojci

Kora:

50 g posnog mlevenog keksa

50 g mlevenih lešnika

50 g seckanih lešnika

100 g brašna

120 g šećera

200 ml kisele vode

50 ml ulja

1 C prašak za pecivo

Za beli fil:

500 ml vode

10 kašika šećera

2 C puding od vanile

1 kašika brašna

250 g margarina

200 g mleka u prahu

Za crni fil:

500 ml vode

10 kašika šećera

2 C pudinga od čokolade

1 kašika brašna

250 g margarina

100 g mleka u prahu

Za filovanje:

400-500 g posnog krema

200 g posnog keksa

Dekoracija:

200 g C šlaga

Posna kinder torta

Koraci pripreme

Kora:
Pomešati mleveni keks, lešnike, brašno, C prašak za pecivo i šećer pa dodajte ulje i kiselu vodu.

Ispecite koricu na pek papiru.

Beli fil:
Pomešajte C puding od vanile sa sa šećerom i brašnom pa skuvajte u proključaloj vodi.

Kada se puding ohladi dodajte umućen margarin sa mlekom u prahu.

Crni fil:
Pomešajte C puding od čokolade sa šećerom i brašnom pa skuvajte u proključaloj vodi.

Kada se puding ohladi dodajte umućen margarin sa mlekom u prahu.

Filovanje: kora, crni fil, keks natopljen u gazirani sok od narandže, otopljeni krem, beli fil.

Za dekoraciju posni C šlag.

Naši proizvodi

Posna kinder torta

Koraci pripreme

Kora:
Pomešati mleveni keks, lešnike, brašno, C prašak za pecivo i šećer pa dodajte ulje i kiselu vodu.

Ispecite koricu na pek papiru.

Beli fil:
Pomešajte C puding od vanile sa sa šećerom i brašnom pa skuvajte u proključaloj vodi.

Kada se puding ohladi dodajte umućen margarin sa mlekom u prahu.

Crni fil:
Pomešajte C puding od čokolade sa šećerom i brašnom pa skuvajte u proključaloj vodi.

Kada se puding ohladi dodajte umućen margarin sa mlekom u prahu.

Filovanje: kora, crni fil, keks natopljen u gazirani sok od narandže, otopljeni krem, beli fil.

Za dekoraciju posni C šlag.

Autor

Olivera

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept