burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Posna čokoladna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

voda

šećer

C kakao prah

C soda bikarbona

so

C vanilin šećer

C prašak za pecivo

sirće

ulje

C puding čokolada

margarin

crna čokolada

posni šlag

Posna čokoladna torta

Koraci pripreme

Kore:
2 čase(od jogurta) vode, 2 čaše šećera da provri, i u to dodati kakao C 3 kašičice. Skinuti sa vatre, prohladiti i dodati 2 kašičice sode bikarbone C, pola kašičice soli, pola čaše ulja, 2,5 čaše brašna, 2 kašičice belog sirćeta, 1 vanilin šeće C i 1 prašak za pecivo C. Od ove smese peći 3 kore.

Fil:
800 g vode, 300 g šećera, 3 C pudinga od čokolade skuvati. Kada se prohladi dodati 1,5 margarin i dodati 150 g crne čokolade.

Zatim umutiti 200 g posnog šlaga za filovanje. Ređati kora - fil - šlag.

Naši proizvodi

Posna čokoladna torta

Koraci pripreme

Kore:
2 čase(od jogurta) vode, 2 čaše šećera da provri, i u to dodati kakao C 3 kašičice. Skinuti sa vatre, prohladiti i dodati 2 kašičice sode bikarbone C, pola kašičice soli, pola čaše ulja, 2,5 čaše brašna, 2 kašičice belog sirćeta, 1 vanilin šeće C i 1 prašak za pecivo C. Od ove smese peći 3 kore.

Fil:
800 g vode, 300 g šećera, 3 C pudinga od čokolade skuvati. Kada se prohladi dodati 1,5 margarin i dodati 150 g crne čokolade.

Zatim umutiti 200 g posnog šlaga za filovanje. Ređati kora - fil - šlag.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept