0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40
3 čaše (200 ml) brašna
2 čaše šećera
2 čaše kisele vode
2 kesice C vanilin šećera
1 kašičica C soda bikarbone
1 kašika C kakaoa
sok od jedne pomorandže
500 ml soka od kajsije
1 C puding od čokolade
2 kašike C čvrstina
2 kašike šećera
100 g čokolade za kuvanje
150 g C margarina
200 g C šlaga (posna priprema)
200 ml kisele vode
Pomešati sve suve sastojke za koru, dodati kiselu vodu i sok od pomorandže.
Peći u plehu dimenzija 35x35 cm, 15 minuta na 200°C.
Ispečenu koru podeliti na pola.
C Puding i C čvrstin skuvati u soku, kada se zgusne dodati čokoladu i ostaviti da se ohladi.
U ohlađeno dodati margarin.
Umutiti C šlag sa hladnom kiselom vodom.
Ređati koru-fil-šlag-koru-fil-šlag.
Ukrasiti po želji.
Pomešati sve suve sastojke za koru, dodati kiselu vodu i sok od pomorandže.
Peći u plehu dimenzija 35x35 cm, 15 minuta na 200°C.
Ispečenu koru podeliti na pola.
C Puding i C čvrstin skuvati u soku, kada se zgusne dodati čokoladu i ostaviti da se ohladi.
U ohlađeno dodati margarin.
Umutiti C šlag sa hladnom kiselom vodom.
Ređati koru-fil-šlag-koru-fil-šlag.
Ukrasiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.