burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija40

Posna čokoladna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
40

Sastojci

Za koru:

3 čaše (200 ml) brašna

2 čaše šećera

2 čaše kisele vode

2 kesice C vanilin šećera

1 kašičica C soda bikarbone

1 kašika C kakaoa

sok od jedne pomorandže

Za fil:

500 ml soka od kajsije

1 C puding od čokolade

2 kašike C čvrstina

2 kašike šećera

100 g čokolade za kuvanje

150 g C margarina

Dodatno:

200 g C šlaga (posna priprema)

200 ml kisele vode

Posna čokoladna torta

Koraci pripreme

Pomešati sve suve sastojke za koru, dodati kiselu vodu i sok od pomorandže.

Peći u plehu dimenzija 35x35 cm, 15 minuta na 200°C.

Ispečenu koru podeliti na pola.

C Puding i C čvrstin skuvati u soku, kada se zgusne dodati čokoladu i ostaviti da se ohladi.

U ohlađeno dodati margarin.

Umutiti C šlag sa hladnom kiselom vodom.

Ređati koru-fil-šlag-koru-fil-šlag.

Ukrasiti po želji.

Naši proizvodi

Posna čokoladna torta

Koraci pripreme

Pomešati sve suve sastojke za koru, dodati kiselu vodu i sok od pomorandže.

Peći u plehu dimenzija 35x35 cm, 15 minuta na 200°C.

Ispečenu koru podeliti na pola.

C Puding i C čvrstin skuvati u soku, kada se zgusne dodati čokoladu i ostaviti da se ohladi.

U ohlađeno dodati margarin.

Umutiti C šlag sa hladnom kiselom vodom.

Ređati koru-fil-šlag-koru-fil-šlag.

Ukrasiti po želji.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept