burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Posna čokoladna ananas torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

Kore:

3 čaše od jogurta brašna

2 čaše od jogurta šećera

2 čaše od jogurta kisele vode

2 kesice vanilin šećera

1 kesica sode bikarbone

1 kašika kakaoa

Fil I:

6 kašika džema (npr. šljiva)

50 g istopljene posne crne čokolade

Fil II:

500 ml soka od ananasa

1 puding od vanile

4 kašike čvrstina

150 g posnog margarina

4 kašike šećera

Posna čokoladna ananas torta

Koraci pripreme

Skuvati puding sa šećerom i čvrstinom, pa fil ohladiti i u ohlađeni fil dodati umućen margarin. Sastaviti masu za kore, pa podeliti na dva jednaka dela.

Peći prvo jednu koru na 180C oko 10-15 min. (zavisi od vaše rerne), a zatim i drugu koru. Dimenzije pleha 36 x 36.

Ispečene kore podeliti na pola tako da dobijemo četri kore. Filovati kore prvo sa filom I (džem i istopljena čokolada), a zatim fil II - skuvani beli fil.

Isfilovati tako četri kore, a odozgo može rendana čokolada ili posan šlag.

Što više stoji sve je lepša, a korice su mekane kao pamuk.

Naši proizvodi

Posna čokoladna ananas torta

Koraci pripreme

Skuvati puding sa šećerom i čvrstinom, pa fil ohladiti i u ohlađeni fil dodati umućen margarin. Sastaviti masu za kore, pa podeliti na dva jednaka dela.

Peći prvo jednu koru na 180C oko 10-15 min. (zavisi od vaše rerne), a zatim i drugu koru. Dimenzije pleha 36 x 36.

Ispečene kore podeliti na pola tako da dobijemo četri kore. Filovati kore prvo sa filom I (džem i istopljena čokolada), a zatim fil II - skuvani beli fil.

Isfilovati tako četri kore, a odozgo može rendana čokolada ili posan šlag.

Što više stoji sve je lepša, a korice su mekane kao pamuk.

Autor

Slađana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept