0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
3 čaše od jogurta brašna
2 čaše od jogurta šećera
2 čaše od jogurta kisele vode
2 kesice vanilin šećera
1 kesica sode bikarbone
1 kašika kakaoa
6 kašika džema (npr. šljiva)
50 g istopljene posne crne čokolade
500 ml soka od ananasa
1 puding od vanile
4 kašike čvrstina
150 g posnog margarina
4 kašike šećera
Skuvati puding sa šećerom i čvrstinom, pa fil ohladiti i u ohlađeni fil dodati umućen margarin. Sastaviti masu za kore, pa podeliti na dva jednaka dela.
Peći prvo jednu koru na 180C oko 10-15 min. (zavisi od vaše rerne), a zatim i drugu koru. Dimenzije pleha 36 x 36.
Ispečene kore podeliti na pola tako da dobijemo četri kore. Filovati kore prvo sa filom I (džem i istopljena čokolada), a zatim fil II - skuvani beli fil.
Isfilovati tako četri kore, a odozgo može rendana čokolada ili posan šlag.
Što više stoji sve je lepša, a korice su mekane kao pamuk.
Skuvati puding sa šećerom i čvrstinom, pa fil ohladiti i u ohlađeni fil dodati umućen margarin. Sastaviti masu za kore, pa podeliti na dva jednaka dela.
Peći prvo jednu koru na 180C oko 10-15 min. (zavisi od vaše rerne), a zatim i drugu koru. Dimenzije pleha 36 x 36.
Ispečene kore podeliti na pola tako da dobijemo četri kore. Filovati kore prvo sa filom I (džem i istopljena čokolada), a zatim fil II - skuvani beli fil.
Isfilovati tako četri kore, a odozgo može rendana čokolada ili posan šlag.
Što više stoji sve je lepša, a korice su mekane kao pamuk.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.