0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g C šlaga
500 ml kisele vode
300 g mlevenog keksa
250 g eurokrema
3 komada C šlaga krema od vanile
50 g crne čokolade
Prvo u veću posudu staviti C šlag i 500 ml kisele vode to umutiti mikserom, zatim dobijeno smesu podeliti na dva jednaka dela.
U prvi deo smese staviti mleveni keks i to dobro mešati ručno dok se dobro ne sjedini.
U drugi deo podeljene smese staviti 250 g eurokrema i takodje dobro mešati ručno dok se ne sjedini.
Kada ste to završili, umutite 3 C šlag krema od vanile sa 360 ml mleka.
Posle toga u kalup stavljati dobijene smese sledećim redom: prvo staviti smesu mlevenog keksa i šlaga i ravnomerno rasporediti po čitavom kalup (jako je bitno da Vam donji deo bude ravnomeran da ne bi torta bila nakrivo), zatim ide smesa od eurokrem i šlaga i takođe ravnomerno rasporediti.
Kada ste to završili uzmete čokoladu i narendate preko ove dve smese, zatim stavljate treću i poslednju smesu od C šlag krem vanile.
Na kraju svega stavite foliju preko kalupa i kalup stavite u zamrzivač 24h.
Kada tortu izvadite iz zamrzivača prebacite je na tacnu i možete otopiti čokoladu ili narendati čokoladu na vrhu i torta je spremna za služenje.
Prvo u veću posudu staviti C šlag i 500 ml kisele vode to umutiti mikserom, zatim dobijeno smesu podeliti na dva jednaka dela.
U prvi deo smese staviti mleveni keks i to dobro mešati ručno dok se dobro ne sjedini.
U drugi deo podeljene smese staviti 250 g eurokrema i takodje dobro mešati ručno dok se ne sjedini.
Kada ste to završili, umutite 3 C šlag krema od vanile sa 360 ml mleka.
Posle toga u kalup stavljati dobijene smese sledećim redom: prvo staviti smesu mlevenog keksa i šlaga i ravnomerno rasporediti po čitavom kalup (jako je bitno da Vam donji deo bude ravnomeran da ne bi torta bila nakrivo), zatim ide smesa od eurokrem i šlaga i takođe ravnomerno rasporediti.
Kada ste to završili uzmete čokoladu i narendate preko ove dve smese, zatim stavljate treću i poslednju smesu od C šlag krem vanile.
Na kraju svega stavite foliju preko kalupa i kalup stavite u zamrzivač 24h.
Kada tortu izvadite iz zamrzivača prebacite je na tacnu i možete otopiti čokoladu ili narendati čokoladu na vrhu i torta je spremna za služenje.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.