0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
15 jaja
25 kašika šećera
1 kesica C pudinga od vanile
1 kesica C pudinga od čokolade
3 kašike C čvrstina
1 l mleka
10 kašika brašna
200 g neskvika
1,5 margarin
5 kesica C šlaga
Braon kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera umutiti. Ručno dodati C puding od čokolade i promešati. Peći na 200°C.
Žuta kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera umutiti, dodati C puding od vanile, opet ručno izmešati i ispeći koru.
Bela kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera, 3 kašike C čvrstina, isti postupak kao i prve dve korice.
Krem:
15 žumanaca, 10 kašika šećera, 10 kašika brašna skuvati u 1 l mleka. Kada se ohladi dodati umućen 1,5 margarin i 200 g neskvika.
Posebno umutiti C šlag.
Ređati:bela kora~fil~šlag, braon kora~fil~šlag, žuta kora~fil~šlag.
Braon kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera umutiti. Ručno dodati C puding od čokolade i promešati. Peći na 200°C.
Žuta kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera umutiti, dodati C puding od vanile, opet ručno izmešati i ispeći koru.
Bela kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera, 3 kašike C čvrstina, isti postupak kao i prve dve korice.
Krem:
15 žumanaca, 10 kašika šećera, 10 kašika brašna skuvati u 1 l mleka. Kada se ohladi dodati umućen 1,5 margarin i 200 g neskvika.
Posebno umutiti C šlag.
Ređati:bela kora~fil~šlag, braon kora~fil~šlag, žuta kora~fil~šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.