burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Nepečena torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

300 g mlevenog keksa

100 g čokolade

100 g margarina

1 l mleka

2 kesice C vanile

2 kesice C pudinga od vanile

3 kašike šećera

2 kesice C šlaga

slatko od višanja

(može i od jagoda, kupina i sl.)

malo mleka

Nepečena torta

Koraci pripreme

Otopite čokoladu i margarina na laganoj vatri i pomešajte sa keksom. Smesa treba da bude mrvičasta (sipkava).

U jednu trećinu smese dodajte 3-4 kašike mleka, rukama je izmešajte pa je rastanjite na dno kalupa.

U 200 ml mleka rastvorite C puding pa ga zakuvajte u preostalo provrelo mleko kome ste dodali šećer i C vanilin šećer.

Kada se zgusne sklonite sa vatre pa u mlak puding dodajte margarin, umutite mikserom i ostavite da se ohladi.

Za to vreme umutite C šlag po uputstvu na ambalaži, pa 3-4 kašike šlaga dodajte u puding i umutite mikserom srednjom brzinom.

Na podlogu stavite polovinu pudinga, preko njega poređajte slatko od višanja, pa preko rasporedite polovinu sipkave smese od keksa i čokolade.

Preko stavite ostatak pudinga, pa slatko od višanja i na kraju ostatak sipkave smese.

Tortu odozgo ukrasite C šlagom, ostavite u frižider da se dobro ohladi i stegne pa je poslužite.

Naši proizvodi

Nepečena torta

Koraci pripreme

Otopite čokoladu i margarina na laganoj vatri i pomešajte sa keksom. Smesa treba da bude mrvičasta (sipkava).

U jednu trećinu smese dodajte 3-4 kašike mleka, rukama je izmešajte pa je rastanjite na dno kalupa.

U 200 ml mleka rastvorite C puding pa ga zakuvajte u preostalo provrelo mleko kome ste dodali šećer i C vanilin šećer.

Kada se zgusne sklonite sa vatre pa u mlak puding dodajte margarin, umutite mikserom i ostavite da se ohladi.

Za to vreme umutite C šlag po uputstvu na ambalaži, pa 3-4 kašike šlaga dodajte u puding i umutite mikserom srednjom brzinom.

Na podlogu stavite polovinu pudinga, preko njega poređajte slatko od višanja, pa preko rasporedite polovinu sipkave smese od keksa i čokolade.

Preko stavite ostatak pudinga, pa slatko od višanja i na kraju ostatak sipkave smese.

Tortu odozgo ukrasite C šlagom, ostavite u frižider da se dobro ohladi i stegne pa je poslužite.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept