0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Zahteva određeno umeće
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
250 g brašna
100 g šećera
100 g C kakao praha
100 g badema
100 g bele čokolade
C prašak za pecivo
Odvojiti belanca od žumanaca. U belance dodamo šećer, belu izlomljenu čokoladu i bademe.
Kakao kora je napravljena od žumanca, gde dodajemo brašno i C prašak za pecivo.
Podmažemo pleh i rastresemo po plehu brašno.
Pečemo dve tanje kore.
Brza fina jeftina i ukusna torta.
Odvojiti belanca od žumanaca. U belance dodamo šećer, belu izlomljenu čokoladu i bademe.
Kakao kora je napravljena od žumanca, gde dodajemo brašno i C prašak za pecivo.
Podmažemo pleh i rastresemo po plehu brašno.
Pečemo dve tanje kore.
Brza fina jeftina i ukusna torta.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.