burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Milka torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

500 g C šlaga

300 g mlevenog keksa

300 g mlečne čokolade

2 male pavlake od 20% mm

350 ml hladne kisele vode

Milka torta

Koraci pripreme

I kora:
Umutiti 300 g C šlaga sa 200 ml hladne kisele vode (biće gust šlag). Kada se dobro umuti, dodati 1 malu pavlaku i još malo mutiti na najmanjoj brzini.

Zatim dodati 300 g mlevenog keksa i varjačom izmešati. To je podloga i oblikovati po želji.

II kora:
Umutiti 200 g C šlaga sa 150 ml hladne kisele vode (isto će biti gusto). Kada se dobro umuti, dodati 1 nepunu malu pavlaku i još malo mutiti na najmanjoj brzini.

Zatim dodati 300 g rendane mlečne čokolade (koju najviše volite). Čokoladu pre rendanja staviti u zamrzivač zato što se onda lakše renda.

Varjačom izmešati ovu smesu. Ovu masu staviti preko prve kore.

Odozgo moze da se narenda čokolada radi dekoracije.

Naši proizvodi

Milka torta

Koraci pripreme

I kora:
Umutiti 300 g C šlaga sa 200 ml hladne kisele vode (biće gust šlag). Kada se dobro umuti, dodati 1 malu pavlaku i još malo mutiti na najmanjoj brzini.

Zatim dodati 300 g mlevenog keksa i varjačom izmešati. To je podloga i oblikovati po želji.

II kora:
Umutiti 200 g C šlaga sa 150 ml hladne kisele vode (isto će biti gusto). Kada se dobro umuti, dodati 1 nepunu malu pavlaku i još malo mutiti na najmanjoj brzini.

Zatim dodati 300 g rendane mlečne čokolade (koju najviše volite). Čokoladu pre rendanja staviti u zamrzivač zato što se onda lakše renda.

Varjačom izmešati ovu smesu. Ovu masu staviti preko prve kore.

Odozgo moze da se narenda čokolada radi dekoracije.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept