burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripremeLako se priprema

broj porcija15

Kremasta keks torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
15

Sastojci

300 g mlevenog keksa

125 g margarina

4 kašike meda

sok od jedne pomorandže

5 kašika čokoladnog krema

500 ml slatke pavlake

200 g bele mlečne čokolade

200 g crne mlečne čokolade

2 kesice C šlag krema od vanile

200 ml hladnog mleka

Kremasta keks torta

Koraci pripreme

Zamesiti rukama koru od keksa, putera, meda i soka.

Zamešenu masu istresti u kalup i fino utapkati da se formira prvi sloj, tj. korica torte.

Preko korice premazati čokoladni krem i ostaviti u frižider da se stegne.

Kada se krem stegao, umutiti slatku pavlaku da bude srednje čvrsta i podeliti na dva jednaka dela.

U jedan deo umešati otopljenu belu čokoladu, a u drugi otopljenu crnu čokoladu.

Preko čokoladnog krema premazati beli fil, zatim tamni fil i umućen C šlag krem od vanile.

Ukrasiti po želji.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Kremasta keks torta

Koraci pripreme

Zamesiti rukama koru od keksa, putera, meda i soka.

Zamešenu masu istresti u kalup i fino utapkati da se formira prvi sloj, tj. korica torte.

Preko korice premazati čokoladni krem i ostaviti u frižider da se stegne.

Kada se krem stegao, umutiti slatku pavlaku da bude srednje čvrsta i podeliti na dva jednaka dela.

U jedan deo umešati otopljenu belu čokoladu, a u drugi otopljenu crnu čokoladu.

Preko čokoladnog krema premazati beli fil, zatim tamni fil i umućen C šlag krem od vanile.

Ukrasiti po želji.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept