burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Kremasta čoko torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

500 g margarina

500 g C šećera u prahu

16 jaja

400 g čokolade za kuvanje

300 g mlevenog keksa

4 C krem šlaga od čokolade

Kremasta čoko torta

Koraci pripreme

Margarin i C šećer u prahu umutiti zajedno. Odvojiti belanca od žumanaca, pa dodati jedno po jedno žumance u smesu sa margarinom i šećerom.

Na pari otopiti čokoladu i kad se malo prohladi dodati je smesi.

Zatim dodati mleveni keks i penasto umućena belanca (belanca dodavati postepeno kašiku po kašiku i u međuvremenu mešati).

Smesu podeliti na dva dela i od jedne polovine ispeći 3 kore (oko 8 kašika mase za jednu koru).

Umutiti C šlag krem.

Filovati na sledeći način: Kora - Fil - Šlag - Kora - Fil - Šlag - Kora - Fil - Šlag.

Naši proizvodi

Kremasta čoko torta

Koraci pripreme

Margarin i C šećer u prahu umutiti zajedno. Odvojiti belanca od žumanaca, pa dodati jedno po jedno žumance u smesu sa margarinom i šećerom.

Na pari otopiti čokoladu i kad se malo prohladi dodati je smesi.

Zatim dodati mleveni keks i penasto umućena belanca (belanca dodavati postepeno kašiku po kašiku i u međuvremenu mešati).

Smesu podeliti na dva dela i od jedne polovine ispeći 3 kore (oko 8 kašika mase za jednu koru).

Umutiti C šlag krem.

Filovati na sledeći način: Kora - Fil - Šlag - Kora - Fil - Šlag - Kora - Fil - Šlag.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept