burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Krem torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

Za žuti fil:

1,5 l mleka

4 C pudinga od vanile

100 g bele čokolade

10 kašika šećera

100 g C šlaga

200 ml mleka

150 g C mleka u prahu

Za beli fil:

400 g C šlaga

400 ml kisele vode

1 pakovanje rozen kora od 10 listova

3 čaše (180 g) kisele pavlake

Krem torta

Koraci pripreme

Žuti fil priprema:
U proključalo mleko skuvati C puding sa šećerom, skloniti sa vatre i dodati belu čokoladu.

Mešati varjačom da se istopi čokolada. Ohladiti!

Umutiti C šlag sa mlekom, u umućeno dodati C mleko u prahu, izmutiti i dodati smesu u žuti fil.

Beli fil priprema:
Šlag izmutiti sa kiselom vodom. U dobijenu gustu smedu dodati kiselu pavlaku.

Redosled filovanja:
Kora-žuti fil-kora-beli fil-kora....i sve tako redom dok se ne potroši materijal.

Po 8 vršnih kašika fila ide na jednu koru.

Naši proizvodi

Krem torta

Koraci pripreme

Žuti fil priprema:
U proključalo mleko skuvati C puding sa šećerom, skloniti sa vatre i dodati belu čokoladu.

Mešati varjačom da se istopi čokolada. Ohladiti!

Umutiti C šlag sa mlekom, u umućeno dodati C mleko u prahu, izmutiti i dodati smesu u žuti fil.

Beli fil priprema:
Šlag izmutiti sa kiselom vodom. U dobijenu gustu smedu dodati kiselu pavlaku.

Redosled filovanja:
Kora-žuti fil-kora-beli fil-kora....i sve tako redom dok se ne potroši materijal.

Po 8 vršnih kašika fila ide na jednu koru.

Autor

Gabrijela

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept