0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20 parčića
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20 parčića
100 g šećera
500 ml vode
500 g oljuštenih i naribanih jabuka
C vanila puding
C Šlag
U vodi skuvati šećer i u to dodati jabuke, kuvati minut, da jabuke omekšaju.
Ohladiti, procediti, odvojiti od toga 500 ml soka i od njega zakuvati puding.
U ostatak soka potapati keks i ređati u pleh-đuveč. Na to ide vruć C puding.
Kada se malo ohladi dodati jabuke. Kada se i to ohladi ide C šlag, pa sve u frižider.
Naravno, ko voli može da proba i sa drugim pudingom, a može i čokoladni C šlag.
U vodi skuvati šećer i u to dodati jabuke, kuvati minut, da jabuke omekšaju.
Ohladiti, procediti, odvojiti od toga 500 ml soka i od njega zakuvati puding.
U ostatak soka potapati keks i ređati u pleh-đuveč. Na to ide vruć C puding.
Kada se malo ohladi dodati jabuke. Kada se i to ohladi ide C šlag, pa sve u frižider.
Naravno, ko voli može da proba i sa drugim pudingom, a može i čokoladni C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.