burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaza 10-15 osoba

Keks torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
za 10-15 osoba

Sastojci

petit keks

nekoliko kašika kafe

C vanilin šećer

1 l mleka

4 C pudinga od čokolade

250 g čokolade

1 margarin

ekstrat ruma

2 kašike C kakaoa

Keks torta

Koraci pripreme

Skuvati jaču kafu i petit keks umakati u kafu i ređati u pleh.

Fil:
Skuvati mleko i u njega ubaciti u šerpu 150 g čokolade, C kakao i napraviti puding od mleka.

U tako vruć fil ubaciti margarin da se istopi, C vanilin šećer i ekstrat ruma.

U pleh ređati petit keks, prethodno umakan u kafu, pa fil, pa keks, pa fil, pa keks.

Na kraju gore premazati tortu rastopljenom čokoladom.

Naši proizvodi

Keks torta

Koraci pripreme

Skuvati jaču kafu i petit keks umakati u kafu i ređati u pleh.

Fil:
Skuvati mleko i u njega ubaciti u šerpu 150 g čokolade, C kakao i napraviti puding od mleka.

U tako vruć fil ubaciti margarin da se istopi, C vanilin šećer i ekstrat ruma.

U pleh ređati petit keks, prethodno umakan u kafu, pa fil, pa keks, pa fil, pa keks.

Na kraju gore premazati tortu rastopljenom čokoladom.

Autor

Frozina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept