0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g keksa
1 l mleka
2 C pudinga od čokolade
150 g margarina
100 g čokolade za kuvanje
10 kašika šećera
Provući keks kroz toplo mleko. Poredati keks i prelivati svaki red sa pudingom skuvanim u 1 l mleka sa 10 kašika šećera.
Na kraju u puding dodati margarin. Zalivati keks pudingom.
Poslednji red keksa preliti glazurom od čokolade.
Glazura: 5 kašika vode, 3 kašike ulja, 100 g čokolade otopiti na pari i preliti preko keksa.
Provući keks kroz toplo mleko. Poredati keks i prelivati svaki red sa pudingom skuvanim u 1 l mleka sa 10 kašika šećera.
Na kraju u puding dodati margarin. Zalivati keks pudingom.
Poslednji red keksa preliti glazurom od čokolade.
Glazura: 5 kašika vode, 3 kašike ulja, 100 g čokolade otopiti na pari i preliti preko keksa.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.