burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Lako

broj porcija12

Jagode i cokolada

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
12

Sastojci

Osnova

150 g Mleveni keks

75 g Margarin

1 kašika C Kakao prah

Cokoladni sloj

100 g Cokolada

100 ml Slatka pavlaka

Krem

100 g Cokolada za kuvanje

1 kašika Margarin

100 g C Šecer u prahu

250 ml Slatka pavlaka

Jagode

300 g Voce jagode

Jagode i cokolada

Kombinacija cokolade i jagode su uvek pun pogodak. Penast , aromatican i dekorativan.

Koraci pripreme

Osnova

Samleti keks i dodati kakao. Posebno otopiti margarin i preliti preko keksa. To je osnova za tortu. Smesu istresti u kalup i ravnomerno rasporediti.

Cokoladni sloj

Cokoladu otopiti sa tecnom slatkom pavlakom. S tom smesom prelijemo osnovu koju smo stavili u kalup.

Jagode

Na jos toplu cokoladu slazemo jagode. Jagode ostaju cele i kad se cokolada stegne ostace lepo da stoje.

Krema

Otopiti cokoladu sa margarinom. Posebno umutiti slatku pavlaku sa prah secerom. Ulupanoj slatkoj pavlaci dodajemo cokoladni krem. Sve miksati i preliti preko jagoda. Nasa torta je gotova. Treba da odstoji bar pola sata minimum.

Naši proizvodi

Jagode i cokolada

Kombinacija cokolade i jagode su uvek pun pogodak. Penast , aromatican i dekorativan.

Koraci pripreme

Osnova

Samleti keks i dodati kakao. Posebno otopiti margarin i preliti preko keksa. To je osnova za tortu. Smesu istresti u kalup i ravnomerno rasporediti.

Cokoladni sloj

Cokoladu otopiti sa tecnom slatkom pavlakom. S tom smesom prelijemo osnovu koju smo stavili u kalup.

Jagode

Na jos toplu cokoladu slazemo jagode. Jagode ostaju cele i kad se cokolada stegne ostace lepo da stoje.

Krema

Otopiti cokoladu sa margarinom. Posebno umutiti slatku pavlaku sa prah secerom. Ulupanoj slatkoj pavlaci dodajemo cokoladni krem. Sve miksati i preliti preko jagoda. Nasa torta je gotova. Treba da odstoji bar pola sata minimum.

Autor

Eva Zelenka
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept