0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
12
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
12
150 g Mleveni keks
75 g Margarin
100 g Cokolada
100 ml Slatka pavlaka
100 g Cokolada za kuvanje
1 kašika Margarin
100 g C Šecer u prahu
250 ml Slatka pavlaka
Kombinacija cokolade i jagode su uvek pun pogodak. Penast , aromatican i dekorativan.
Samleti keks i dodati kakao. Posebno otopiti margarin i preliti preko keksa. To je osnova za tortu. Smesu istresti u kalup i ravnomerno rasporediti.
Cokoladu otopiti sa tecnom slatkom pavlakom. S tom smesom prelijemo osnovu koju smo stavili u kalup.
Na jos toplu cokoladu slazemo jagode. Jagode ostaju cele i kad se cokolada stegne ostace lepo da stoje.
Otopiti cokoladu sa margarinom. Posebno umutiti slatku pavlaku sa prah secerom. Ulupanoj slatkoj pavlaci dodajemo cokoladni krem. Sve miksati i preliti preko jagoda. Nasa torta je gotova. Treba da odstoji bar pola sata minimum.
Kombinacija cokolade i jagode su uvek pun pogodak. Penast , aromatican i dekorativan.
Samleti keks i dodati kakao. Posebno otopiti margarin i preliti preko keksa. To je osnova za tortu. Smesu istresti u kalup i ravnomerno rasporediti.
Cokoladu otopiti sa tecnom slatkom pavlakom. S tom smesom prelijemo osnovu koju smo stavili u kalup.
Na jos toplu cokoladu slazemo jagode. Jagode ostaju cele i kad se cokolada stegne ostace lepo da stoje.
Otopiti cokoladu sa margarinom. Posebno umutiti slatku pavlaku sa prah secerom. Ulupanoj slatkoj pavlaci dodajemo cokoladni krem. Sve miksati i preliti preko jagoda. Nasa torta je gotova. Treba da odstoji bar pola sata minimum.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.