burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Jafa torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

Za koru:

300 g mlevenog keksa

200 g oraha

1,5 dl soka od pomorandže

100 g margarina

100 g šećera

Fil:

3 C pudinga od vanile

1 l mleka

100 g šećera

350 g malina

350 g jafa keksa

100 g margarina

slatka pavlaka

Jafa torta

Koraci pripreme

Mleveni keks pomešati sa orasima, sokom od pomorandže, 100 g šećera, 100 g margarina.

Sve dobro izmešati i napraviti na tacni koru.

Skuvati 3 pudinga u 1 l mleka, kada se ohladi dodati margarin. Pustiti da se ohladi.

Na postojeću koru od keksa staviti pola smese pudinga, na puding ređati jafa keks, tako da čokoladni deo bude okrenut ka pudingu.

Preko jafe radpodeliti maline, preko malina staviti drugi deo pudinga.

Na kraju tortu filovati sa slatkom pavlakom, umućenom, preko koje možete staviti izrendanu čokoladu.

Naši proizvodi

Jafa torta

Koraci pripreme

Mleveni keks pomešati sa orasima, sokom od pomorandže, 100 g šećera, 100 g margarina.

Sve dobro izmešati i napraviti na tacni koru.

Skuvati 3 pudinga u 1 l mleka, kada se ohladi dodati margarin. Pustiti da se ohladi.

Na postojeću koru od keksa staviti pola smese pudinga, na puding ređati jafa keks, tako da čokoladni deo bude okrenut ka pudingu.

Preko jafe radpodeliti maline, preko malina staviti drugi deo pudinga.

Na kraju tortu filovati sa slatkom pavlakom, umućenom, preko koje možete staviti izrendanu čokoladu.

Autor

Sneža

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept