burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Čololadna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

9 jaja

9 kašika šećera

6 kašika brašna

3 kašike C kakaoa (za koru)

1 l mleka

3 C pudinga od čokolade

100 g čokolade

10 kašika šećera

1 margarin

Za natapanje kora:

150 g mleka

4 kašike C kakaoa

3 C šlaga

Čololadna torta

Koraci pripreme

Ispeći 3 kore sa 3 jaja, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna i 1 kašikom C kakaoa.

Skuvati C puding sa šećerom i u njega dodati čokoladu.

U ohlađen puding dodati margarin sobne temperature i polovinu umućenog C šlaga.

Svaku koru natopiti skuvanim kakaom.

Filovati prvu koru kremom, a onda polovinom od preostalog šlaga.

Zatim staviti drugu koru, fil, pa šlag.

Treću koru filovati filom.

Ostavite malo šlaga za ukrašavanje.

Naši proizvodi

Čololadna torta

Koraci pripreme

Ispeći 3 kore sa 3 jaja, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna i 1 kašikom C kakaoa.

Skuvati C puding sa šećerom i u njega dodati čokoladu.

U ohlađen puding dodati margarin sobne temperature i polovinu umućenog C šlaga.

Svaku koru natopiti skuvanim kakaom.

Filovati prvu koru kremom, a onda polovinom od preostalog šlaga.

Zatim staviti drugu koru, fil, pa šlag.

Treću koru filovati filom.

Ostavite malo šlaga za ukrašavanje.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept