0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
9 jaja
9 kašika šećera
6 kašika brašna
3 kašike C kakaoa (za koru)
1 l mleka
3 C pudinga od čokolade
100 g čokolade
10 kašika šećera
1 margarin
150 g mleka
4 kašike C kakaoa
3 C šlaga
Ispeći 3 kore sa 3 jaja, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna i 1 kašikom C kakaoa.
Skuvati C puding sa šećerom i u njega dodati čokoladu.
U ohlađen puding dodati margarin sobne temperature i polovinu umućenog C šlaga.
Svaku koru natopiti skuvanim kakaom.
Filovati prvu koru kremom, a onda polovinom od preostalog šlaga.
Zatim staviti drugu koru, fil, pa šlag.
Treću koru filovati filom.
Ostavite malo šlaga za ukrašavanje.
Ispeći 3 kore sa 3 jaja, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna i 1 kašikom C kakaoa.
Skuvati C puding sa šećerom i u njega dodati čokoladu.
U ohlađen puding dodati margarin sobne temperature i polovinu umućenog C šlaga.
Svaku koru natopiti skuvanim kakaom.
Filovati prvu koru kremom, a onda polovinom od preostalog šlaga.
Zatim staviti drugu koru, fil, pa šlag.
Treću koru filovati filom.
Ostavite malo šlaga za ukrašavanje.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.