0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
9 jaja
9 kašika šećera
6 kašika brašna
3 kašike C kakaoa
malo C praška za pecivo
1,5 l mleka
4 C pudinga od čokolade
100 g čokolade
12 kašika šećera
1 margarin
4 C šlaga
200 ml mleka
4 kašike C kakaoa
3 kašike šećera
Umutiti sastojke za biskvit i ispeći i podelite na 3 dela.
Fil:
Skuvati u mleku puding i pred kraj u poluohlađeno dodati margarin i otopljenu čokoladu.
Prvi patišpanj natopiti skuvanim C kakaom.
Nafilovati filom i tako redom do trećeg patišpanja.
Okolo nafilovati umućenim C šlagom.
Umutiti sastojke za biskvit i ispeći i podelite na 3 dela.
Fil:
Skuvati u mleku puding i pred kraj u poluohlađeno dodati margarin i otopljenu čokoladu.
Prvi patišpanj natopiti skuvanim C kakaom.
Nafilovati filom i tako redom do trećeg patišpanja.
Okolo nafilovati umućenim C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.