burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12 velikih parčića

Čokoladna torta bez pečenja

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12 velikih parčića

Sastojci

1 pakovanje gotovih kora za kolače

Za fil I:

1 kesa praha za čokoladni krem

100 g C kokosovo brašno

300 ml mleka

1 kesica C vanilin šećera

Za fil II:

3 kese C šlag krem čokolada - 60g

300 ml mleka

2 kesice kafe 3u1

1 C vanilin šećer

Glazura:

200 g čokolade

120 g putera ili margarina

3 kašike mleka

Za ukrašavanje:

C kokosovo brašno

perlice

osušena korica pomorandže

Čokoladna torta bez pečenja

Koraci pripreme

Prvo umutiti čokoladni krem za torte sa mlekom i dodati C kokos.

Posebno umutiti C šlag krem i kafu sa mlekom.

Na tacnu stavite jedan list gotovih kora, možete da ih namažete mlekom a i ne mora. Nanesite prvo fil sa kokosom pa onda fil od šlaga.

Stavite drugu koru i ponovite postupak i tako dok ne potrošite sve kore.

Poslednju koru odozgo namažite tankim slojem šlaga i kafe.

Skuvati glazuru od čokolade, putera i mleka i kada se ujednači preliti preko torte. Pustite da čokolada slobodno pada preko ivica torte.

Ukrasite kokosom, srebrnim perlicama i osušenom korom pomorandže.

Stavite u frižider do sutradan.

Seći na kocke i poslužiti.

Naši proizvodi

Čokoladna torta bez pečenja

Koraci pripreme

Prvo umutiti čokoladni krem za torte sa mlekom i dodati C kokos.

Posebno umutiti C šlag krem i kafu sa mlekom.

Na tacnu stavite jedan list gotovih kora, možete da ih namažete mlekom a i ne mora. Nanesite prvo fil sa kokosom pa onda fil od šlaga.

Stavite drugu koru i ponovite postupak i tako dok ne potrošite sve kore.

Poslednju koru odozgo namažite tankim slojem šlaga i kafe.

Skuvati glazuru od čokolade, putera i mleka i kada se ujednači preliti preko torte. Pustite da čokolada slobodno pada preko ivica torte.

Ukrasite kokosom, srebrnim perlicama i osušenom korom pomorandže.

Stavite u frižider do sutradan.

Seći na kocke i poslužiti.

Autor

blog Sneško domaćica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept