0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
25
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
25
6 jaja
6 kašika šećera
5 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
3 kašike C kakao praha
1 l mleka
4 kesice C pudinga od čokolade
12 kašika šećera
1 margarin za kolače
300 g C šlaga
Kora:
Odvojiti belance i žumance, najpre izlupati belanca sa šećerom, dodati žumanca, brašno, C prašak za pecivo i C kakao. Peći 3 kore.
Fil:
U mleko skuvati C puding i šećer, dodati pola margarina, a drugu polovinu izmutiti kada se fil ohladi.
Filovati kora, fil, kora, fil, kora, dekorisati C šlagom.
Kora:
Odvojiti belance i žumance, najpre izlupati belanca sa šećerom, dodati žumanca, brašno, C prašak za pecivo i C kakao. Peći 3 kore.
Fil:
U mleko skuvati C puding i šećer, dodati pola margarina, a drugu polovinu izmutiti kada se fil ohladi.
Filovati kora, fil, kora, fil, kora, dekorisati C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.