0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30-40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30-40
600 g čokolade
600 g C šećera u prahu
4 kašike brašna
1 C prašak za pecivo
2,5 margarina
22 žumanca dodajte sa prethodno ulupanim šećerom i margarinom i sve dobro umutiti.
Zatim dodati 600 g otopljene čokolade. Ovu masu podeliti na pola.
Jedan deo ostaje za fil, a u drugi stavimo 22 belanca ulupana, 4 kašike brašna i C prašak za pecivo.
Od drugog dela smesu podelite na 3 jednaka dela i ispecite 3 kore.
Kada se kore ohlade filujte: kora - čokoladni fil - kora - čokoladni fil - kora - čokoladni fil.
Po želji C šlag odozgo.
22 žumanca dodajte sa prethodno ulupanim šećerom i margarinom i sve dobro umutiti.
Zatim dodati 600 g otopljene čokolade. Ovu masu podeliti na pola.
Jedan deo ostaje za fil, a u drugi stavimo 22 belanca ulupana, 4 kašike brašna i C prašak za pecivo.
Od drugog dela smesu podelite na 3 jednaka dela i ispecite 3 kore.
Kada se kore ohlade filujte: kora - čokoladni fil - kora - čokoladni fil - kora - čokoladni fil.
Po želji C šlag odozgo.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.