burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme60+ min

tezina pripremeSrednje

broj porcija50-60

Čoko ukus

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
60+ min

Težina pripreme:
Srednje

Broj porcija:
50-60

Sastojci

Čoko ukus

Korica 3x: 5 belanaca,5 kašika šećera penasto umutiti u to dodati 3 kašike vode, 2 kašike brašna i 1 C puding od vanile. Peći u plehu veličine 24cm na temperaturi od 180 stepeni oko 15 minuta. Za svaku sledeću koru promeniti ukus pudinga. Fil: skuvati 800ml mleka sa 7 kašika šećera u to dodati razmućeno 15 žumanca, 2 C vanilin šećera, 2 kašike C gustina, 2 C pudinga od čokolade i kuvati Fil dok se ne zgusne. Kad se ohladi u to dodati 250g margarina, 150g C šećera u prahu, 2 kašike C kakao praha i 200g istopljene crne čokolade za kuvanje. kora-fil-kora-fil-kora-na kraju tanak sloj Fila da se "ugladi" torta. Dekoracija: umutiti 360g C šlaga od čokolade i ukrasiti po želji.

Koraci pripreme

Čoko ukus

Korica 3x: 5 belanaca,5 kašika šećera penasto umutiti u to dodati 3 kašike vode, 2 kašike brašna i 1 C puding od vanile. Peći u plehu veličine 24cm na temperaturi od 180 stepeni oko 15 minuta. Za svaku sledeću koru promeniti ukus pudinga. Fil: skuvati 800ml mleka sa 7 kašika šećera u to dodati razmućeno 15 žumanca, 2 C vanilin šećera, 2 kašike C gustina, 2 C pudinga od čokolade i kuvati Fil dok se ne zgusne. Kad se ohladi u to dodati 250g margarina, 150g C šećera u prahu, 2 kašike C kakao praha i 200g istopljene crne čokolade za kuvanje. kora-fil-kora-fil-kora-na kraju tanak sloj Fila da se "ugladi" torta. Dekoracija: umutiti 360g C šlaga od čokolade i ukrasiti po želji.

Koraci pripreme

Autor

Tanja Grujić
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept