0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
60+ min
Srednje
50-60
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
50-60
Korica 3x: 5 belanaca,5 kašika šećera penasto umutiti u to dodati 3 kašike vode, 2 kašike brašna i 1 C puding od vanile. Peći u plehu veličine 24cm na temperaturi od 180 stepeni oko 15 minuta. Za svaku sledeću koru promeniti ukus pudinga. Fil: skuvati 800ml mleka sa 7 kašika šećera u to dodati razmućeno 15 žumanca, 2 C vanilin šećera, 2 kašike C gustina, 2 C pudinga od čokolade i kuvati Fil dok se ne zgusne. Kad se ohladi u to dodati 250g margarina, 150g C šećera u prahu, 2 kašike C kakao praha i 200g istopljene crne čokolade za kuvanje. kora-fil-kora-fil-kora-na kraju tanak sloj Fila da se "ugladi" torta. Dekoracija: umutiti 360g C šlaga od čokolade i ukrasiti po želji.
Korica 3x: 5 belanaca,5 kašika šećera penasto umutiti u to dodati 3 kašike vode, 2 kašike brašna i 1 C puding od vanile. Peći u plehu veličine 24cm na temperaturi od 180 stepeni oko 15 minuta. Za svaku sledeću koru promeniti ukus pudinga. Fil: skuvati 800ml mleka sa 7 kašika šećera u to dodati razmućeno 15 žumanca, 2 C vanilin šećera, 2 kašike C gustina, 2 C pudinga od čokolade i kuvati Fil dok se ne zgusne. Kad se ohladi u to dodati 250g margarina, 150g C šećera u prahu, 2 kašike C kakao praha i 200g istopljene crne čokolade za kuvanje. kora-fil-kora-fil-kora-na kraju tanak sloj Fila da se "ugladi" torta. Dekoracija: umutiti 360g C šlaga od čokolade i ukrasiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.