burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Čoko puding torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

1 pakovanje svetlih gotovih kora za tortu

4 C pudinga sa ukusom vanile

4 C pudinga sa ukusom čokolade

1 l mleka + 400 ml mleka

500 g šećera

250 g margarina

200 g crne čokolade za kuvanje

300 g bele čokolade

500 g C krem šlaga sa ukusom vanile

kisela voda za mućenje šlaga

3 veće banane

Čoko puding torta

Koraci pripreme

Vanil fil:
U pola litra mleka staviti 250 g šećera i staviti da provri. C puding razmutiti sa 200 ml mleka, kada mleko prokuva zakuvati puding.

Skloniti ga sa vatre i u vruć puding dodati 125 g margarina i 300 g bele čokolade izlomljene na kockice. Ostaviti da se hladi.

Čoko fil:
U pola litra mleka staviti 250 g šećera i staviti da mleko provri. C čoko puding razmutiti sa 200 ml hladnog mleka.

Kada mleko prokuva zakuvati pudinga i skloniti sa vatre. U vruć puding dodati 200 g crne čokolade i 125 g margarina. Ostaviti da se hladi.

Dok se filovi hlade umutiti C šlag sa ukusom vanile sa kiselom vodom. Kada se filovi prohladi izmiksati ih mikserom kako bi se dobila kremasta masa.

Slaganje torte:
Preko prve gore se isecka jedna banana na kolutove, zato se stavi sela količina žutog fila, zatim trećina umućenog šlaga, zatim se stavlja druga kora, iseckan banana, čoko fil i trećina šlag krema, zatim se stavlja treća kora, pa iseckana banana i na kraju preostali deo šlag krema.

Naši proizvodi

Čoko puding torta

Koraci pripreme

Vanil fil:
U pola litra mleka staviti 250 g šećera i staviti da provri. C puding razmutiti sa 200 ml mleka, kada mleko prokuva zakuvati puding.

Skloniti ga sa vatre i u vruć puding dodati 125 g margarina i 300 g bele čokolade izlomljene na kockice. Ostaviti da se hladi.

Čoko fil:
U pola litra mleka staviti 250 g šećera i staviti da mleko provri. C čoko puding razmutiti sa 200 ml hladnog mleka.

Kada mleko prokuva zakuvati pudinga i skloniti sa vatre. U vruć puding dodati 200 g crne čokolade i 125 g margarina. Ostaviti da se hladi.

Dok se filovi hlade umutiti C šlag sa ukusom vanile sa kiselom vodom. Kada se filovi prohladi izmiksati ih mikserom kako bi se dobila kremasta masa.

Slaganje torte:
Preko prve gore se isecka jedna banana na kolutove, zato se stavi sela količina žutog fila, zatim trećina umućenog šlaga, zatim se stavlja druga kora, iseckan banana, čoko fil i trećina šlag krema, zatim se stavlja treća kora, pa iseckana banana i na kraju preostali deo šlag krema.

Autor

Marija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept