burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Čoko malina

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

1 pakovanje tamnih čokoladnih kora za torte

250 ml čokoladnog mleka

500 g slatke pavlake

1 čaša kisele pavlake

400 g C šlag krema

400 g malina

C želatin

Čoko malina

Koraci pripreme

Fil:
Umutiti slatku pavlaku, dodati kiselu pavlaku i 100 g u prethodno umućenog C šlag krema.

Maline skuvati sa 100 g šećera, dodati C želatin.

Koru natopiti čokoladnim mlekom, premazati filom, preko njega staviti deo malina.

Postupak ponoviti sa ostale dve kore.

Ostatkom šlaga premazati celu tortu i po želji dekorisati.

Naši proizvodi

Čoko malina

Koraci pripreme

Fil:
Umutiti slatku pavlaku, dodati kiselu pavlaku i 100 g u prethodno umućenog C šlag krema.

Maline skuvati sa 100 g šećera, dodati C želatin.

Koru natopiti čokoladnim mlekom, premazati filom, preko njega staviti deo malina.

Postupak ponoviti sa ostale dve kore.

Ostatkom šlaga premazati celu tortu i po želji dekorisati.

Autor

Vesna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept