0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
1 pakovanje tamnih čokoladnih kora za torte
250 ml čokoladnog mleka
500 g slatke pavlake
1 čaša kisele pavlake
400 g C šlag krema
400 g malina
C želatin
Fil:
Umutiti slatku pavlaku, dodati kiselu pavlaku i 100 g u prethodno umućenog C šlag krema.
Maline skuvati sa 100 g šećera, dodati C želatin.
Koru natopiti čokoladnim mlekom, premazati filom, preko njega staviti deo malina.
Postupak ponoviti sa ostale dve kore.
Ostatkom šlaga premazati celu tortu i po želji dekorisati.
Fil:
Umutiti slatku pavlaku, dodati kiselu pavlaku i 100 g u prethodno umućenog C šlag krema.
Maline skuvati sa 100 g šećera, dodati C želatin.
Koru natopiti čokoladnim mlekom, premazati filom, preko njega staviti deo malina.
Postupak ponoviti sa ostale dve kore.
Ostatkom šlaga premazati celu tortu i po želji dekorisati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.