0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
60+ min
Lako
12
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
12
300 g Jafa keksa
150 g Plazma keksa
3 kašika Džema od kajsija
150 g Čokolade za kuvanje
150 g Margarina
300 ml Mleka ili vode
3 kašika Šećera
Ukoliko nemate puno vremena za pripremu torti, predlažem vam da napravite ovu brzu i ukusnu tortu kojoj niko ne može odoleti...
U odgovarajuću posudu stavite izlomljen plazma keks, seckan jafa keks i džem od kajsija.
U poseban sud sipajte mleko ili vodu, dodajte šećer, vanilu, čokoladu, kakao i čokoladu izlomljenu na konade pa sve zajedno na laganoj vatri otopite.
Dobijenu čokoladnu smesu dodajte u sud sa plazma i jafa keksom pa sve dobro izmešajte varjačom ili rukama tako da ne ostane nigde suv keks.
Dobijenu smesu izručite na okruglu tacnu za tortu i oblikujte je.
Posebno umutite šlag krem po uputstvu na ambalaži i dekorišite tortu po želji.
Ostavite je da se dobro ohladi i stegne u frižideru pa je poslužite.
Ukoliko nemate puno vremena za pripremu torti, predlažem vam da napravite ovu brzu i ukusnu tortu kojoj niko ne može odoleti...
U odgovarajuću posudu stavite izlomljen plazma keks, seckan jafa keks i džem od kajsija.
U poseban sud sipajte mleko ili vodu, dodajte šećer, vanilu, čokoladu, kakao i čokoladu izlomljenu na konade pa sve zajedno na laganoj vatri otopite.
Dobijenu čokoladnu smesu dodajte u sud sa plazma i jafa keksom pa sve dobro izmešajte varjačom ili rukama tako da ne ostane nigde suv keks.
Dobijenu smesu izručite na okruglu tacnu za tortu i oblikujte je.
Posebno umutite šlag krem po uputstvu na ambalaži i dekorišite tortu po želji.
Ostavite je da se dobro ohladi i stegne u frižideru pa je poslužite.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.