1
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
10
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
10
300 g Keks
100 g Margarin
100 ml Mleko
800 ml Mleko
4 kašika Šećer
3 kesica C Puding sa ukusom vanilina
150 g Margarin
200 g C Kokosovo brašno
200 ml Slatka pavlaka
250 g Čokola za kuvanje
Brzo, jednostavno, ukusno
Keks, omekšali margarin i mleko umešati i napraviti koru, koju ćete staviti u kalup za tortu, staviti u frizider dok se napravi fil
Od mleka odvojiti malo gde ćete Razmutiti puding. U preostalo mleko staviti šećer i margarin da provri i dodati puding. Nakon sto ste skuvali puding sklonite sa vatre da se prohladi 30min, nakon toga dodati kokosovo brašno umutiti mikserom i sipati preko kore od keksa.
Izlomljenu čokoladu staviti u pavlaku za kuvanje i zagrevati... Nemojte dozvoliti da vam pavlaka i čokolada provere niti da se pregreje... Kada ste napravili ganaš sipati preko kokosovog fila... I ostaviti tortu u frižideru da se ohladi...
Brzo, jednostavno, ukusno
Keks, omekšali margarin i mleko umešati i napraviti koru, koju ćete staviti u kalup za tortu, staviti u frizider dok se napravi fil
Od mleka odvojiti malo gde ćete Razmutiti puding. U preostalo mleko staviti šećer i margarin da provri i dodati puding. Nakon sto ste skuvali puding sklonite sa vatre da se prohladi 30min, nakon toga dodati kokosovo brašno umutiti mikserom i sipati preko kore od keksa.
Izlomljenu čokoladu staviti u pavlaku za kuvanje i zagrevati... Nemojte dozvoliti da vam pavlaka i čokolada provere niti da se pregreje... Kada ste napravili ganaš sipati preko kokosovog fila... I ostaviti tortu u frižideru da se ohladi...
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.