burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
50

Beli andjeo sa jagodama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
50

Sastojci

Beli

Rozen kore 1 kom. kesica

Fil

Mleko 1000 ml

C Puding sa ukusom slatke pavlake 4 kom. kesica

Margarin 250 g

Fil.

C Zamena za mleko u prahu 200 g

Milka čokolada bela 200 g

Maclac 125 g

C Šlag Univerzalni500 g 500 g

Kusela pavlaka 180 g

Jagode 1 kg

Dekoracija

C Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake 2 kesica

Beli andjeo sa jagodama

Opis recepta

Rozen korice,1l mleka,4 Cpudinga slatka pavlaka,200gr bela milka,,200gr mleko u prahu,250gr margarina+125gr maslac,Cšlag 500gr,caša kisele pavlake oko 1kg jagoda.,C šlag za dekoraciju....priprema skuvas pudinge u 1l mleko dok je toplo dodaš čokiladu mešaš da se otopi ostaviš da se hladi,margarin i maslac( sobne temp.)umutiš sa 150gr prah šećer i sjediniš sa ohladjenim pudingom lepo umutiš da bude kremasto papolako dodaješ mleko u prahu(stavi fil u ffižider dok ne počneš mazati)umutiš šlag po uputstvu sa kesice i dodaš mu pavlaku,jagode isečeš na tanke listiće...redjaš kora žuti fil-šlag na svaku drugu koru jagode preko jagoda mažeš po malo šlaga da bi se uhvatila sledeća korica...na kraju dekorišeš šlagom...PRIJATNO

Kako se priprema?

Naši proizvodi

Beli andjeo sa jagodama

Opis recepta

Rozen korice,1l mleka,4 Cpudinga slatka pavlaka,200gr bela milka,,200gr mleko u prahu,250gr margarina+125gr maslac,Cšlag 500gr,caša kisele pavlake oko 1kg jagoda.,C šlag za dekoraciju....priprema skuvas pudinge u 1l mleko dok je toplo dodaš čokiladu mešaš da se otopi ostaviš da se hladi,margarin i maslac( sobne temp.)umutiš sa 150gr prah šećer i sjediniš sa ohladjenim pudingom lepo umutiš da bude kremasto papolako dodaješ mleko u prahu(stavi fil u ffižider dok ne počneš mazati)umutiš šlag po uputstvu sa kesice i dodaš mu pavlaku,jagode isečeš na tanke listiće...redjaš kora žuti fil-šlag na svaku drugu koru jagode preko jagoda mažeš po malo šlaga da bi se uhvatila sledeća korica...na kraju dekorišeš šlagom...PRIJATNO

Kako se priprema?

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept