0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
50
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
50
1 kom. kesica Rozen kore
1000 ml Mleko
4 kom. kesica C Puding sa ukusom slatke pavlake
250 g Margarin
200 g C Zamena za mleko u prahu
200 g Milka čokolada bela
125 g Maclac
180 g Kusela pavlaka
1 kg Jagode
Rozen korice,1l mleka,4 Cpudinga slatka pavlaka,200gr bela milka,,200gr mleko u prahu,250gr margarina+125gr maslac,Cšlag 500gr,caša kisele pavlake oko 1kg jagoda.,C šlag za dekoraciju....priprema skuvas pudinge u 1l mleko dok je toplo dodaš čokiladu mešaš da se otopi ostaviš da se hladi,margarin i maslac( sobne temp.)umutiš sa 150gr prah šećer i sjediniš sa ohladjenim pudingom lepo umutiš da bude kremasto papolako dodaješ mleko u prahu(stavi fil u ffižider dok ne počneš mazati)umutiš šlag po uputstvu sa kesice i dodaš mu pavlaku,jagode isečeš na tanke listiće...redjaš kora žuti fil-šlag na svaku drugu koru jagode preko jagoda mažeš po malo šlaga da bi se uhvatila sledeća korica...na kraju dekorišeš šlagom...PRIJATNO
Rozen korice,1l mleka,4 Cpudinga slatka pavlaka,200gr bela milka,,200gr mleko u prahu,250gr margarina+125gr maslac,Cšlag 500gr,caša kisele pavlake oko 1kg jagoda.,C šlag za dekoraciju....priprema skuvas pudinge u 1l mleko dok je toplo dodaš čokiladu mešaš da se otopi ostaviš da se hladi,margarin i maslac( sobne temp.)umutiš sa 150gr prah šećer i sjediniš sa ohladjenim pudingom lepo umutiš da bude kremasto papolako dodaješ mleko u prahu(stavi fil u ffižider dok ne počneš mazati)umutiš šlag po uputstvu sa kesice i dodaš mu pavlaku,jagode isečeš na tanke listiće...redjaš kora žuti fil-šlag na svaku drugu koru jagode preko jagoda mažeš po malo šlaga da bi se uhvatila sledeća korica...na kraju dekorišeš šlagom...PRIJATNO
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.