burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripremeLako

broj porcija50

Beli andjeo sa jagodama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
50

Sastojci

Beli

1 kom. kesica Rozen kore

Fil

1000 ml Mleko

4 kom. kesica C Puding sa ukusom slatke pavlake

250 g Margarin

Fil.

200 g C Zamena za mleko u prahu

200 g Milka čokolada bela

125 g Maclac

500 g C Šlag Univerzalni500 g

180 g Kusela pavlaka

1 kg Jagode

Dekoracija

2 kesica C Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Beli andjeo sa jagodama

Rozen korice,1l mleka,4 Cpudinga slatka pavlaka,200gr bela milka,,200gr mleko u prahu,250gr margarina+125gr maslac,Cšlag 500gr,caša kisele pavlake oko 1kg jagoda.,C šlag za dekoraciju....priprema skuvas pudinge u 1l mleko dok je toplo dodaš čokiladu mešaš da se otopi ostaviš da se hladi,margarin i maslac( sobne temp.)umutiš sa 150gr prah šećer i sjediniš sa ohladjenim pudingom lepo umutiš da bude kremasto papolako dodaješ mleko u prahu(stavi fil u ffižider dok ne počneš mazati)umutiš šlag po uputstvu sa kesice i dodaš mu pavlaku,jagode isečeš na tanke listiće...redjaš kora žuti fil-šlag na svaku drugu koru jagode preko jagoda mažeš po malo šlaga da bi se uhvatila sledeća korica...na kraju dekorišeš šlagom...PRIJATNO

Koraci pripreme

Naši proizvodi

Beli andjeo sa jagodama

Rozen korice,1l mleka,4 Cpudinga slatka pavlaka,200gr bela milka,,200gr mleko u prahu,250gr margarina+125gr maslac,Cšlag 500gr,caša kisele pavlake oko 1kg jagoda.,C šlag za dekoraciju....priprema skuvas pudinge u 1l mleko dok je toplo dodaš čokiladu mešaš da se otopi ostaviš da se hladi,margarin i maslac( sobne temp.)umutiš sa 150gr prah šećer i sjediniš sa ohladjenim pudingom lepo umutiš da bude kremasto papolako dodaješ mleko u prahu(stavi fil u ffižider dok ne počneš mazati)umutiš šlag po uputstvu sa kesice i dodaš mu pavlaku,jagode isečeš na tanke listiće...redjaš kora žuti fil-šlag na svaku drugu koru jagode preko jagoda mažeš po malo šlaga da bi se uhvatila sledeća korica...na kraju dekorišeš šlagom...PRIJATNO

Koraci pripreme

Autor

Mara86
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept