burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Beli Anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

4 pudinga C od vanile

500 g krem C šlaga

100 g bele čokolade

10 kašika šećera

malo putera ili margarina

1 pakovanje rozen kore

1 l mleka

200 ml kisele vode

Beli Anđeo

Koraci pripreme

Rozen kore prvo ostaviti nekih pola sata na sobnoj temperaturi.

Za to vreme staviti mleko na vatru, kada bude vruće dodati 100 g bele čokolade.

Kada se to istopi, dodati šećer, dodati puding C od vanile, kada ste to skuvali, dodati margarin ili puter, ostaviti u frižideru da se ohladi dobro.

Umutiti c šlag sa hladnom kiselom vodom.

Kada se fil od pudinga ohladio izvaditi i staviti nekih 10-ak kašika šlaga, sve to promešati kašikom, ne mikserom.

Kore staviti na pleh, tacnu pa filovati, puding sa šlagom, pa čist šlag sve do zadnje kore od gore gde ide šlag.

Naši proizvodi

Beli Anđeo

Koraci pripreme

Rozen kore prvo ostaviti nekih pola sata na sobnoj temperaturi.

Za to vreme staviti mleko na vatru, kada bude vruće dodati 100 g bele čokolade.

Kada se to istopi, dodati šećer, dodati puding C od vanile, kada ste to skuvali, dodati margarin ili puter, ostaviti u frižideru da se ohladi dobro.

Umutiti c šlag sa hladnom kiselom vodom.

Kada se fil od pudinga ohladio izvaditi i staviti nekih 10-ak kašika šlaga, sve to promešati kašikom, ne mikserom.

Kore staviti na pleh, tacnu pa filovati, puding sa šlagom, pa čist šlag sve do zadnje kore od gore gde ide šlag.

Autor

Bisenija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept