0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
4 pudinga C od vanile
500 g krem C šlaga
100 g bele čokolade
10 kašika šećera
malo putera ili margarina
1 pakovanje rozen kore
1 l mleka
200 ml kisele vode
Rozen kore prvo ostaviti nekih pola sata na sobnoj temperaturi.
Za to vreme staviti mleko na vatru, kada bude vruće dodati 100 g bele čokolade.
Kada se to istopi, dodati šećer, dodati puding C od vanile, kada ste to skuvali, dodati margarin ili puter, ostaviti u frižideru da se ohladi dobro.
Umutiti c šlag sa hladnom kiselom vodom.
Kada se fil od pudinga ohladio izvaditi i staviti nekih 10-ak kašika šlaga, sve to promešati kašikom, ne mikserom.
Kore staviti na pleh, tacnu pa filovati, puding sa šlagom, pa čist šlag sve do zadnje kore od gore gde ide šlag.
Rozen kore prvo ostaviti nekih pola sata na sobnoj temperaturi.
Za to vreme staviti mleko na vatru, kada bude vruće dodati 100 g bele čokolade.
Kada se to istopi, dodati šećer, dodati puding C od vanile, kada ste to skuvali, dodati margarin ili puter, ostaviti u frižideru da se ohladi dobro.
Umutiti c šlag sa hladnom kiselom vodom.
Kada se fil od pudinga ohladio izvaditi i staviti nekih 10-ak kašika šlaga, sve to promešati kašikom, ne mikserom.
Kore staviti na pleh, tacnu pa filovati, puding sa šlagom, pa čist šlag sve do zadnje kore od gore gde ide šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.