0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 pakovanje rozen kora
1 l vode
15 kašika šećera
4 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
2 bele čokolade
200 g C zamene za mleko u prahu
1/2 margarina
1 l slatke pavlake
300 g C šlaga
300 g mlevenog lešnika (može i bez)
Odvojiti 100 g C mleka u prahu i razmutiti u skoro 1 l vode. Od 1 l vode odvojiti malo da se razmuti C puding.
U razmućen C puding dodati šećer. Staviti vodu sa C zamenom za mleko u prahu da provri. Ubaciti razmućen puding i skuvati.
U vruć puding ubaciti bele čokolade i preostalo mleko u prahu. Povremeno mešati.
Kada se puding ohladi umutiti ga sa pola margarina.
Umutiti slatku pavlaku kada se fil bude ohladio.
Filovanje:
Kora - puding - slatka - pavlaka - lešnik. I tako sve dok imate sastojke.
Odvojiti 100 g C mleka u prahu i razmutiti u skoro 1 l vode. Od 1 l vode odvojiti malo da se razmuti C puding.
U razmućen C puding dodati šećer. Staviti vodu sa C zamenom za mleko u prahu da provri. Ubaciti razmućen puding i skuvati.
U vruć puding ubaciti bele čokolade i preostalo mleko u prahu. Povremeno mešati.
Kada se puding ohladi umutiti ga sa pola margarina.
Umutiti slatku pavlaku kada se fil bude ohladio.
Filovanje:
Kora - puding - slatka - pavlaka - lešnik. I tako sve dok imate sastojke.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.